Coaches

 

Dit zijn de coaches van CrossFit CKM. Stuk voor stuk betrokken, gepassioneerd en gemotiveerd om jou te begeleiden bij je persoonlijke doelen. Ze begrijpen als geen ander dat twee lichamen nooit hetzelfde zijn en helpen je fit te worden op jouw niveau.

 
 

Dennis

Met een achtergrond in CrossFit Hoogvliet en Bootcamp werd het voor Dennis tijd om in 2016 medeeigenaar te worden bij CKM. Samen met Joost staat hij aan het roer om alle leden fitter, sterker en beter te maken op hun eigen niveau. Dennis is in het bezit van zijn CrossFit Level 1, CrossFit Weightlifting level 1 en CrossFit Weightlifting level 2 certificering. 

Joost

Joost is in 2013 gestart met het geven van functional training in zijn eigen box: Circuit en Krachttraining Middelburg, omdat nergens in Zeeland CrossFit zat. Vrienden en collega's sloten zich bij de club aan en al snel groeide het uit tot een gezellige vriendenclub waar enthousiast werd getraind.

Robin+Strijd.jpg

Robin

Robin is de nieuwste coach bij CrossFit CKM. Na het behalen van zijn CrossFit Level 1 eind 2018 is hij gestart met het geven van de lessen. Robin speciliseert zich binnen CrossFit in gymnastics en calisthenics.
 

Enno

Sinds 2014 vol enthousiasme overgestapt van regulier 'fitness' naar CrossFit. Haalt het meeste energie uit de zichtbare ontwikkeling van de leden! Zijn favoriete CrossFit domein is Weightlifting.


 

Angelo

Angelo is van jongs af bezig met sport. Judo, trial en survival runs en meer. Sinds 2011 is hij gestart met CrossFit en heeft onder andere meegedaan aan de Antwerp Throwdown.