Hoe te starten

1. Proefles

Een gratis proefles is de eerste optionele stap om te zien of CrossFit iets voor jou is. We horen vaak: "Ik moet eerst nog even trainen om fitter te worden voordat ik start". Het is absoluut geen vereiste om al in vorm te zijn voor je aan je eerste les begint. Met elk fitness niveau kun je starten, ongeacht je leeftijd, conditie of sportachtergrond. Elke workout kan worden aangepast naar jouw niveau.

Een proefles kun je inplannen per telefoon, mail, contactformulier of stap eens binnen!

 
 

2. Inschrijven

Om verder te gaan na je eerste CrossFit ervaring schrijf je jezelf in bij CrossFit CKM. Na je proefles krijg je er een van de coach een inschrijfformulier die je ingevuld terug kunt geven.
Mocht je al ervaring hebben met CrossFit kun je de proefles en Fundamentals Course natuurlijk overslaan en kun je na inschrijven direct starten met trainen.

 
 

3. Fundamentals Course

Voor starters is het verplicht de fundementals ( basislessen ) te volgen. Wij bieden een pakket aan waar de basisbegrippen en technieken in kleine groepen stapsgewijs en onder professionele begeleiding aangeleerd worden. Afhankelijk van het niveau wordt het aantal lessen bepaald. Dit heeft als groot voordeel dat de technische uitvoering en kwaliteit zoals CrossFit bedoeld is gewaarborgd blijft. Een goede uitvoering is bovendien veilig en efficiënt waardoor blessures tot een minimum beperkt worden.

 
 

4. Trainen!

Wanneer je na de Fundamentals Course bekend bent met de basis bewegingen van CrossFit kun je starten met trainen!
Je ontvangt van ons een persoonlijke login zodat je je via de site aan kunt melden voor de training. Bekijk hier welke trainingstijden er zijn.